Service Hotline
+86-769-83307931
tentang kami
Rumah > tentang kami

tentang kami

Hengchang Quilting jentera kilang mengkhusus dalam pembuatan quilting Mesin berkomputer di stitch pelbagai fungsi jahitan Mesin jahitan pelbagai jarum Mesin, panjang lengan jarum tunggal jahitan Mesin, Mesin tilam.

Enjin kami menggabungkan teknologi canggih di Amerika dengan rekaan kami sendiri untuk menghasilkan generasi enjin baru. Oleh itu, produk kami adalah sangat bersaing dari segi kualiti, kebolehpercayaan, kecekapan, keberkesanan kos dan operasi yang mudah. Permintaan kami terhadap kualiti telah mencapai kami reputasi yang hebat di seluruh dunia.

Kami mempunyai pangkalan pelanggan yang besar, termasuk pelanggan dari China, benua Amerika, Eropah, Timur Tengah, Asia Timur dan tempat-tempat lain.

Kami amat berterima kasih kepada para pelanggan kami atas sokongan dan kesetiaan mereka. Sebagai balasan, kami terus berusaha bersungguh-sungguh untuk membekalkan mesin-mesin berkualiti tinggi dengan pengurusan profesional dan perkhidmatan selepas jualan kepada pelanggan kami.

Kesungguhan kami adalah memberi perkhidmatan yang cemerlang kepada pelanggan kami

Matlamat kami adalah untuk menyediakan sokongan jualan, Perkhidmatan sokongan dan bantuan bahagian

Rangkaian jualan global:

HengChang terus bekerja dengan input daripada para pelanggan untuk terus membuat sebuah mesin yang lebih baik untuk masa depan. Fokus HengChang ini adalah untuk meningkatkan permintaan pelanggan dengan menyediakan mesin-mesin berkualiti yang terbaik di dunia dengan perkhidmatan yang luar biasa dan komunikasi.

Untuk masa depan:

Kepuasan yang berterusan adalah kesungguhan kami.

Inovasi yang baru adalah jaminan kami kekal.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com