Service Hotline
+86-769-83307931
Pengetahuan di dalam industri

Kategori produk

Berkomputer jahitan mesin jahit parameter oleh kawalan komputer

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Inilah proses jahit menjahit jahitan parameter (jahitan kelajuan, berat garisan, garisan ketegangan, dan sebagainya) komputer-dikawal.

Jahitan Mesin trek dalam talian semasa penubuhan perlunya komputer mengawal parameter kelajuan jahit. Quilting kelajuan Mesin mengikut keperluan jahitan untuk membuat pelarasan berterusan.

Jahitan Mesin trek dalam talian semasa pembentukan kerana kunci stitch bobbin benang kapasiti saiz kesan baris bawah, untuk mengawal bilangan benang bobbin berapa elaun, dijamin stop jahit jahit tanpa hilang intinya untuk masa yang lepas, memberi kesan kepada kualiti jahitan. Oleh itu, jahitan Mesin bobbin benang perlu masa nyata mempengaruhi parameter elaun berat, penggera, tutup bagi bobbin itu. Quilting Mesin trek dalam talian semasa pembentukan, bagi memenuhi keperluan memberi makan bahan yang berbeza, dalam makanan yang berbeza, anda perlu untuk sew pada Segmen-segmen yang berbeza mempunyai perbezaan yang berbeza memakan jumlah sebenar kawalan. Dalam proses lengan Penekan, dipanggil untuk penggunaan kawalan komputer untuk menjahit jahitan berbeza untuk mengawal jumlah suapan pembezaan yang berbeza untuk memastikan kestabilan sut yang lengan teknologi. Ini akan quilting jahit jahit parameter berada dalam proses merealisasikan kawalan komputer, parameter adalah satu cara untuk meningkatkan kualiti produk jahitan.

Quilting thorn Mesin ketika bekerja, dan pilih baris dan menyambung talian agensi secara beransur-ansur yang menyedari kawalan komputer, pada peranti yang ditubuhkan berasaskan 2 Mesin, jahitan thorn pemakanan mekanisme, dan pilih Bahagian Mekanikal garis untuk berasaskan motor, cangkuk Mesin talian lagi drive. Gill mekanisme dan mekanisma ambilan selepas penubuhan gelung, pastikan garisan penamat jentera kabel cincin, memilih benang mekanisme untuk Ulang-alik talian anda dengan cepat dan cangkuk gelung talian agensi dan memastikan bahagian bawah lancar bahan yang diterima. Dua institusi ini didorong oleh 2 koordinasi motor berbeza pelaksanaan pengurusan pemerolehan.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com