Service Hotline
+86-769-83307931
Pengetahuan di dalam industri

Kategori produk

Masalah kemalangan Mesin jahitan berkomputer bagaimana saya membetulkan ia

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

1, dengan berhati-hati periksa tali pinggang mempunyai berkomputer jahitan Mesin longgar slip, jika ada apa-apa soalan yang perlu diselaraskan tepat pada masanya.

2, Daftar berkomputer jahitan Mesin kepala klac motor geseran plat memakai itu tidaklah serius, semakan klac tindakan adalah normal, perjalanan klac tidak dalam lingkungan normal, melaraskan apabila menggantikan set semula springs dan pelarasan klac geseran plat perjalanan.

3, diperiksa berkomputer jahitan Mesin terdapat habuk dan Pusat mati. Keluarkan tali pinggang, memasang roda masa atas dan bawah, Periksa sama ada Ketua dan berputar bahagian bawah slaid masing-masing, terdapat tompok-tompok tidak mati. Mesin hendaklah mati, berhati-hati mengenalpasti mati di tempat kejadian, dan kemudian dihalang. Fokus semak menggerakkan bahagian-bahagian yang kecemaran, skru longgar shift, atau senaman dan terdapat kotoran, badan-badan asing dan kekurangan minyak menyebabkan penangguhan pergerakan. Apabila kecemaran bahagian ganti, mengubahsuai kedudukan bahagian-bahagian yang longgar, dan asing objek perlu dibuang melalui basuh dan kemudian melincirkan. Perhatian khusus untuk pastikan bahawa memo cangkuk rak rel rampasan kain dan serpihan lain.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com