Service Hotline
+86-769-83307931
Pengetahuan di dalam industri

Kategori produk

Berkomputer jahitan Mesin pembaikan dan penyelenggaraan tips

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 20, 2015

Mesin jahitan berkomputer dengan memanjangkan masa penggunaan, sering terdedah kepada pelbagai masalah. Oleh itu, kita perlu memberi perhatian kepada munasabah penyenggaraan Mesin jahitan berkomputer, mengekalkan suasana kerja yang baik.

Berkomputer jahitan Mesin persekitaran kerja termasuklah persekitaran fizikal dan elektrik dalam dua cara. Bekas merujuk kepada suhu, kelembapan, pencemaran habuk dan getaran, kesan; PBS merujuk kepada elektrik statik, bunyi talian kuasa dan gangguan RF. Jika faktor-faktor alam sekitar akan diabaikan, boleh menyebabkan sistem untuk bekerja erratically.

1, berkomputer quilting Mesin persekitaran suhu dan kelembapan: keperluan komputer suhu dan kelembapan tidak tinggi, selagi pengguna berasa selesa, komputer boleh menampung.

Suhu yang terlalu rendah, mungkin ada beberapa bahagian tidak berfungsi dengan betul, ini bukanlah sebuah komputer kegagalan suhu terlalu tinggi, komputer penyejukan masalah kerosakan komponen akibat pemanasan melampau;

Kelembapan berbeza, disebabkan oleh lokasi mereka, udara yang terlalu kering boleh menyebabkan pengumpulan elektrik statik, kerosakan kepada litar bersepadu, buruk bagi kedua-dua manusia dan mesin. Terlalu lembap air, akan membuat cip komputer di dalam pengoksidaan yang disebabkan oleh hakisan, mengakibatkan hubungan miskin atau litar pintas.

pengudaraan 2: komputer mempunyai keperluan tertentu untuk pengudaraan, pengudaraan baik komputer terbaik dan Shun ke sink haba.

3, dustproof: persekitaran bilik enjin merupakan faktor utama untuk memastikan kerja-kerja Mesin dengan betul, mesti ada beberapa peralatan habuk seperti pembersihan peralatan, selipar dan perlindungan Cap.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com