Service Hotline
+86-769-83307931
Pengetahuan di dalam industri

Kategori produk

Kesan dan prospek Mesin jahitan berkomputer

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Quilting mesin jahit struktur mudah, penemuan komputer tradisional quilting kekangan cerutan teknologi mesin jahit, komputer digunakan import garis panduan, unik teknologi membuat rasuk Mesin berjalan lancar sensitif cahaya, menjamin komputer jahitan mesin jahit berkualiti. Jadi dalam aspek harga Mesin yan komputer harga juga akan meningkat, Tempahan murah daripada mesin jahit yan komputer harga 15800 sekitar, gred tinggi mempunyai 100,000, ketepatan yang tinggi, boleh mengeksport produk. Operasi yang mudah, berkelajuan tinggi, terpakai Yu katil, tilam, pakaian, industri perabot. boleh akan mesin jahit yan komputer secara meluas bagi pelbagai kuilt, dan Beg tidur, dan cadar dan langsir untuk quilting jahit; mesin jahit komputer yan lapuk yang banyak, keinginan untuk memilih satu perenggan yang baik mekanikal, kekunci untuk melihat mekanikal bagi bahagian-bahagian penting seperti bahagian dipusing oleh dengan bahan, melangkah ke motor Mesin seluruh diketuai larian, jika penyegerakan pusingan keping plastik atau nylon pilihan

Berhati-hati, tidak lama lagi untuk mati, juga bergantung kepada spesifikasi bahan-bahan daripada semua bahagian, seperti rangka jahitan kecil, jika 4 x 4 paip Mesin berjalan kestabilan.

15 tahun yang lalu, Mesin mekanikal pelbagai jarum jahitan ke China, hasil yang tinggi, konsisten adalah baik, tetapi helah mudah, kurang perubahan, gagal, dan tidak boleh bermain, dikuasai oleh bahan-bahan Komposit, diproses dan bateri. 1.2 pertengahan quilting sekarang Sesetengah pengeluar masih menggunakan tangan-dibuat kepada jahitan dan mesin mesin pengeluaran quilting. Oleh kerana kedua-dua kaedah ini mempunyai kelemahan mereka, ia telah secara beransur-ansur telah digantikan dengan teknologi pengeluaran yang lebih maju daripada jahitan. Berkomputer jahitan Mesin berbanding tradisional mekanik mesin jahit, pecah tie yang setengah fungsi menyelaras corak mudah. Sistem ketepatan komputer di bawah kawalan quilting berfungsi dengan sempurna dalam seluruh sistem koordinat yang dibangunkan oleh pelbagai corak kompleks, kelajuan pengeluaran, prestasi mekanikal, pencemaran bunyi dan penunjuk lain, akan mekanik Mesin masa lalu mungkin tidak sepadan.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com