Service Hotline
+86-769-83307931
Pengetahuan di dalam industri

Kategori produk

Fleksibel automasi dan peralatan pemprosesan

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Kerana produk tersebut menjadi semakin dipelbagaikan, penggantian jauh lebih pantas, memendekkan kitaran hidup produk, pelbagai jenis pengeluaran pukal (terutamanya kecil) sudah arus perdana pembuatan corak pengeluaran. Oleh itu, automatik pemprosesan peralatan fleksibel peningkatan. Jenis fleksibel dimanifestasikan dalam objek, yang boleh dengan mudah dalam pelbagai tertentu daripada pemprosesan bahagian gantian untuk bahagian lain dari fungsi pemprosesan yang fleksibel. Pemprosesan automatik yang fleksibel dikawal oleh perisian/pengaturcaraan alat Mesin untuk pemprosesan, digantikan dengan bahagian lain, hanya dengan mengubah perisian/pengaturcaraan yang relevan dan jig sedikit (kadang-kadang tidak perlu menggantikan perlawanan). Secara amnya tidak perlu untuk alatan Mesin, peralatan untuk pelarasan secara manual, boleh dicapai di bahagian lain untuk pemprosesan, pengeluaran besar-besaran, atau kedua-duanya untuk menukar beberapa bahagian pengeluaran, yang akan ketara memendekkan pelarasan peralatan pengeluaran pelbagai produk dan masa penyediaan pengeluaran.

Bagi pemprosesan automatik pengeluaran kumpulan kecil dan sederhana, dengan beberapa fungsi-fungsi berikut.

(1) secara automatik mengubah fungsi pemprosesan, peralatan pemprosesan automatik anda boleh menyediakan satu atau sekumpulan komputer, atau pengawal boleh program untuk sistem pengurusan dan kawalan pengeluaran, sistem boleh dilengkapi dengan produk yang berbeza mengikut keperluan mereka, mudah dan cepat fungsi automatik menukar peralatan kerja program, mengurangkan masa pelarasan beban sistem.

(2) fungsi pemprosesan automatik beberapa produk atau bahagian, bersama-sama sistem pengangkutan diri, serta sistem pemprosesan dan menyediakan bahan kerja semasa sistem tatanan mempunyai fleksibiliti yang agak besar dan tahap automasi yang tinggi, menjadikan keseluruhan sistem teknologi Kumpulan secara automatik berdasarkan kepada beberapa produk atau Kumpulan bahagian-bahagian fungsi pemprosesan.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com