Service Hotline
+86-769-83307931
Pengetahuan di dalam industri

Kategori produk

Beberapa pengetahuan tentang Mesin jahitan berkomputer

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Mesin jahitan berkomputer digunakan untuk jahit tilam, sarung tilam, selimut dan lain-lain corak linear pada jentera tekstil. Ia adalah serupa dengan prinsip-prinsip mesin jahit, (mesin jahit tekstil pergerakan, Mesin pegun. Quilting Mesin senaman: Mesin statik pergerakan tekstil).

Quilting mesin yang ditafsir secara literal akan quilting Mesin, mengatakan "jahitan". Penjelasan yang diberikan oleh pihak CI, jahitan adalah dengan panjang jarum jahitan berlamina tekstil kain, sebaliknya tetap. Pada asalnya adalah quilted dengan tangan. Selepas ciptaan mesin jahit, orang mula belajar dalam mesin jahitan. Sekitar tahun 1991, China telah memperkenalkan Mesin jahitan yang pertama. Pada masa itu, China mula mempunyai kuilt mereka sendiri. Tetapi ketika itu, orang tahu sedikit tentang kuilt, jadi kebanyakan kuilt dieksport.

Kemunculan Mesin jahitan berkomputer:

Di bawah penyelidikan berterusan yang ditemui, dalam usaha untuk penyelidik, telah akhirnya membangunkan komputer-dikawal "jahitan machine". Beliau menyelesaikan kelahiran quilting masalah dapat diatasi. Berkomputer jahitan Mesin berbanding tradisional mekanik mesin jahit, pecah tie yang setengah fungsi menyelaras corak mudah. Sistem ketepatan komputer di bawah kawalan quilting berfungsi dengan sempurna dalam seluruh sistem koordinat yang dibangunkan oleh pelbagai corak kompleks, kelajuan pengeluaran, prestasi mekanikal, pencemaran bunyi dan penunjuk lain, akan mekanik Mesin masa lalu mungkin tidak sepadan.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com