Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

China Mobile berkomputer Quilting mesin yang membawa Trend dunia

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 20, 2015

Hari ini, China quilting pasaran Mesin mula dari lemah jentera industri yang kuat, cahaya adalah bukan sahaja industri berintensif buruh, tetapi juga permulaan struktur industri, dari segi pengeluaran, eksport, pekerjaan menduduki sebahagian besar. Mesin mudah alih jahitan berkomputer dalam cahaya jentera perindustrian mempunyai perwakilan yang kukuh di dalam industri jahitan yang meningkat di dunia, China akan membawa trend dunia. Lain-lain syarikat negara mesin jahit, kecil, berdasarkan pengalaman lalu dan menarik pelajaran dari, pasaran di China untuk mesin jahitan berkomputer mudah alih dalam industri seluruh dunia akan datang dari lemah kepada kuat.

Pembangunan industri Mesin mudah alih jahitan berkomputer di China kebanyakannya adalah kecil dan longgar, pada kadar lima teratas dalam industri, adalah tidak 25%, pada 2014, saiz pasaran luas Mesin jahitan berkomputer mudah alih domestik kepada RM50 bilion yuan, dalam industri jahitan perlu disatukan dan dipertingkatkan.

Hasil industri pakaian adalah semakin meningkat dalam industri kerana keseluruhan telah beransur-ansur meningkatkan. Arah aliran industri jahitan Mesin berkomputer mudah alih domestik: peneraju perniagaan akan berkembang, tumpuan pasaran telah meningkat. Industri Mesin jahitan berkomputer yang bergerak perlahan-lahan beralih ke Barat, membawa banyak pelaburan. Kawalan penuh elektronik kecekapan Mesin jahitan berkomputer mudah alih terus meningkatkan, tetapi juga membawa kepada peningkatan permintaan.

Mesin mudah alih jahitan berkomputer dalam industri tempatan pembangunan berkaitan Syarikat-syarikat yang berbeza-beza secara meluas, dipiawaikan Syarikat bersama-stok sangat komited dalam pembangunan perniagaan tatanan precision tersenarai. Selagi semua jahitan berkomputer mudah alih Mesin industri boleh membangunkan, akan memandu meningkat industri pakaian.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com