Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Berkomputer Quilting Mesin risikan pembangunan jalan raya China

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Quilting pembangunan Teknologi Mesin di China dan pengalaman yang diperoleh dalam jentera antarabangsa, tetapi pasaran Mesin jahitan Berkomputer adalah dengan perkembangan tekstil di industri terus berkembang.

Sebenar di China, jahitan mesin jahit komputer jahitan mesin jahit produk sebenar pasaran juga hanya berhampiran lebih daripada 10 tahun dalam membentuk, produk kelas ini juga kepunyaan Negeri muda, komputer quilting jahit sulit pergi jalan juga adalah panjang, hala tuju pembangunan masa hadapan akan adalah dan piawaian antarabangsa pintar daripada jalan, komputer mesin jahit quilting harus mencapai sekali kapas terbuka siap , dan menghantar kain, dan mengisi, dan proses sampingan diterima, dan segi CD, barisan set, dan operasi perlu dengan Visual, manusia lebih bijak dari.

Dan berkomputer quilting mesin dan sulaman berkomputer Mesin juga akan digabungkan dengan alat kawalan jauh daripada proses pengeluaran, sekali gus merealisasikan Reka bentuk jahitan automasi industri pengeluaran, proses dan pengurusan maklumat yang bijak mengawal. Pembangunan pintar Mesin jahitan berkomputer, China adalah dengan memberikan arahan secara am jalan.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com