Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Membangunkan Trend tekstil Jentera kelengkapan

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 20, 2015

Tekstil jentera asas dalam kebelakangan ini, aktif dalam bandar tekstil Antarabangsa batu disusun sekitar pengilang tekstil jentera tertumpu di Taman Perindustrian, haimen, 10 atau jadi, Nantong Tong jentera adalah di dalam dan di luar Wilayah terkenal berbilang jarum jahitan Mesin pengeluaran dan pengedaran perniagaan. Rudong, Kawasan Pentadbiran Khas, Terdapat beberapa jahitan perusahaan pembuatan. Terletak di Pulau besar jalan rumah tekstil pengeluar jentera, satu temu bual dengan para wartawan, mungkin kata-kata beliau menjadi seorang yang berat sebelah, tetapi ia juga menggambarkan sebahagian daripada keadaan pasaran rumah tekstil.

Disebabkan oleh kesan iklim industri tempatan dalam teknologi pengeluaran, banyak menyerupai kualiti produk tekstil jentera, kelajuan inovasi teknologi, peralatan jualan dan single, jualan pasif, pintu adalah biasanya pembeli pesanan atau pembelian. Pembeli membeli jenama paling berharga. Sama ada pelanggan baru atau lama, kedua-dua mempunyai kesetiaan tinggi jenama, setelah yakin dengan jenama, anda komited untuk membeli.

Dalam konteks menaik taraf industri, produk struktur penyelarasan dan peralatan pengubahsuaian adalah pilihan yang tidak dapat dielakkan bagi perusahaan tekstil; kenaikan kos yang banyak di sisi lain, akan memaksa syarikat-syarikat untuk memilih produk-produk yang cekap tenaga. Oleh itu, meningkatkan kandungan teknologi produk dan produktiviti adalah pembangunan industri tekstil asas jentera dan trend.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com