Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Jentera tekstil Perancis yang bertujuan untuk pasaran India

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Perancis tekstil jentera industri untuk memenuhi perkembangan pasaran Eropah, perolehan tahunan sebanyak 1.3 bilion ringgit. Walau bagaimanapun, ekoran daripada krisis ekonomi seperti China, India dan Amerika Syarikat dan negara-negara lain yang sedang pesat membangun menjadi pasaran jentera Perancis.

Pengilang jentera tekstil Perancis sumbangan bersejarah kepada pembangunan industri tekstil, kapas Tmn industri, mereka berpintal dan bertekstur benang Mesin industri, jacquard dan Dobby Mesin, Mesin haba penetapan, bekalan bukan tenunan kain baru sektor pemprosesan industri tekstil dan pengitaran semula bahan tekstil. Perancis tekstil jentera industri dari segi eksport kedudukan keenam di dunia.

Bulunuo·amulina Presiden Perancis tekstil jentera pengeluar Persatuan (UCMTF) berkata: "bagi tempoh masa yang panjang, kita runtuh pasaran pakaian dan tekstil negara. Kebelakangan ini, pasaran Eropah juga berlaku. Pasaran ini telah beralih kepada China dan India dan negara-negara lain. Walaupun China hari kekurangan semangat, tetapi ia kelihatan lebih baik. Dan insentif pelaburan tempatan daripada kerajaan, pasaran India telah menjadi agak aktif. "Kerana jualan pulih kepada tahap sebelum krisis ekonomi, Perancis tekstil jentera industri kelihatan cerah.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com