Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Tilam Mesin Tilam Quilting Mesin Usaha Dan Berterusan The Pursuit Of!

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: May 10, 2017

Tilam Mesin Tilam quilting seorang profesional yang terlibat di dalam negeri dan asing yang - Peralatan dikenali jahit dan alat ganti yang berkaitan borong dan runcit, ejen jualan syarikat perkhidmatan. ejen ejen tilam quilting adalah Jepun mesin berat, Morimoto, Yamato, KM, Amerika Syarikat Eastman, Gerber, Jiangsu Bailian, Shenzhen sembilan puluh sembilan, Taizhou Shengtian, snooker, Nambang dan lain-lain jenama yang terkenal di rumah dan runcit di luar negara borong semua jenis diimport dan domestik alat ganti peralatan menjahit, dan menyediakan pelanggan dengan pembangunan template dan perkhidmatan pengeluaran, serta menyediakan sewa mesin template automatik dan pemprosesan. Corporation Hangzhou Haicheng Garment Equipment Co., Ltd terlibat dalam bidang ini selama hampir 30 tahun, untuk industri mesin jahit domestik, salah satu vendor terbesar, tetapi juga sokongan kuat kami. Syarikat kami menetapkan latihan, perundingan, jualan, pemasangan, penyelenggaraan selepas jualan, perkhidmatan dalam satu, pakaian, beg, kerusi kereta, kasut dan lain-lain perusahaan pengeluaran, dengan pasukan jualan yang sangat baik untuk mendapatkan nasihat kilang dan memberikan perkhidmatan yang cekap dan percuma Selepas perkhidmatan -sales, memenangi majoriti pelanggan baru dan lama bersetuju.

Mesin Tilam Dalam bidang peralatan jahit, peningkatan pesat dalam jualan tahunan lebih daripada 50 juta. Dalam proses pembangunan, inovasi, perkhidmatan keras, dengan membantu pelanggan untuk menaik taraf peralatan automasi bagi mereka untuk meningkatkan kualiti, meningkatkan kecekapan, menjimatkan kos dan mengurangkan pergantungan kepada pekerja mahir, supaya pelanggan dalam Pertandingan pasaran Asia Timur untuk memenangi menyokong kelebihan. Syarikat kami menegakkan "pasaran pertama, pelanggan pertama, perkhidmatan pertama" idea-idea perniagaan untuk mewujudkan hubungan pelanggan, pencapaian perniagaan pelanggan.

Mesin Tilam 2015 memenangi "Anhui jahit Equipment Persatuan," mengisytiharkan "Anhui Province, peralatan jahit peniaga yang sangat baik" title. Kami percaya melalui usaha yang berterusan dan mengejar pelanggan tertentu akan dapat mencapai situasi menang-menang untuk hari esok yang lebih baik!

Linyi County Dongcheng Hongyun Machinery adalah pengeluaran profesional dan penjualan perusahaan kapas, produk utama adalah: kawalan elektrik untuk menyesuaikan lebar mesin lukisan wayar, secara manual menyesuaikan lebar wayar mesin lukisan, roller tunggal laras mesin bunga luas, Double roller laras mesin bunga luas, menyikat keseluruhan mesin, mesin bom bijak, tidak bersih mesin menguli, seluruh aliran udara mesin pemulihan, empat Luo La kepala kain mesin terbuka, tilam mesin quilting empat roller dua roll kepala kain selain itu, saya menanam pengeluaran kawalan elektronik lukisan mesin laras dan lebar laras mesin bunga, secara meluas menyerap kelebihan pelbagai model, tahap automasi yang tinggi, kapas pembentukan Seragam, operasi mudah, dipuji oleh majoriti pengguna.

Tilam Mesin Mematuhi kualiti dan pembangunan kepada kredibiliti hidup, pada tahun 2000 berdaftar "Hongyun" tanda dagangan; pada tahun 2002 lulus ISO9001 sistem kualiti pensijilan pada tahun 2004 dibuat lesen pengeluaran kapas, dan telah memenangi "perusahaan sains dan teknologi di Wilayah Shanxi" "Wilayah Shanxi, kualiti perusahaan pengurusan kredit demonstrasi", "Yuncheng Shou perusahaan kontrak semula kredit" dan tajuk mulia lain, pada tahun 2008, 3.15 aktiviti kepuasan pengguna dalam pemilihan "kualiti, reputasi, perkhidmatan pengguna unit komitmen kepuasan."

Mesin Tilam Dalam usaha untuk mencapai "seratus tahun Hongyun" matlamat yang tinggi, dan sentiasa meningkatkan mekanisme, mengukuhkan pembangunan, mengejar kesempurnaan, mesin tilam quilting pada tahun-tahun pengeluaran dan proses pengurusan, pembentukan pengurusan pengeluaran yang unik dan sistem pemasaran yang unik untuk menyempurnakan sistem kualiti, meningkatkan pra-jualan, perkhidmatan jualan, selepas jualan untuk produk, pelanggan bertanggungjawab.

Tilam mesin quilting sepenuh hati mengalu-alukan semua sektor perniagaan di rumah dan di luar negara, berganding bahu dalam mewujudkan kemuliaan baru!


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com