Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Peluang-peluang perniagaan jahitan

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

China adalah yang paling menarik quilted tekstil pengeluaran dunia dan penggunaan pasaran, ia mempunyai beberapa dunia paling berkuasa quilting peluang tekstil.

China untuk mewujudkan medium- dan strategi jangka panjang untuk meningkatkan tahap ekonomi terbuka, mewujudkan peluang-peluang baru untuk meningkatkan tahap industri industri tekstil

Sejak China menyertai WTO, dengan liputan Antarabangsa perdagangan bebas dua hala atau serantau berkembang dan rizab tukaran asing yang besar dan lebihan perdagangan China, yang kondusif untuk industri tekstil di China untuk meluaskan pengenalan Antarabangsa peralatan canggih, maju teknologi, bakat luar biasa, menarik baru pembuatan maju perusahaan dan institusi-institusi penyelidikan dan pembangunan, untuk memacu industri untuk meningkatkan keupayaan inovasi perindustrian merupakan kepentingan besar. 6 tahun alaf baru, industri pembuatan peralatan tekstil China telah membuat kemajuan yang ketara dan kemajuan, termasuk asing dan Hong Kong, Macau dan modal telah digunapakai 38.05%, jualan 31.34% eksport penghantaran nilai sebanyak 64.3%. Maju Syarikat pembuatan asing di China yang membawa kepada perkembangan dan kemajuan dalam OEM tempatan di kilang, menyedari situasi menang-menang.


Di samping itu, oleh kerana globalisasi, pengantarabangsaan pasaran China, pasaran Cina adalah pasaran yang paling menarik di dunia, hampir semua nama besar dalam dunia berada di China. Sementara itu, pasaran tempatan adalah industri terbesar industri tekstil di China, perusahaan 2000 ke atas bahagian saiz kawasan jualan domestik kepada pengeluaran adalah 67%, kini sebanyak 77%.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com