Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Hengchang jahitan jentera kilang

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: May 15, 2017

Satu jarum Quilting Mesin kita akan quilting mesin pengeluar profesional, disetkan pembangunan produk, satu jarum jahitan Mesin perkilangan dan jualan sebagai salah satu daripada syarikat-syarikat perindustrian. Dengan peralatan tempat tidur di China dan produk quilted terus meningkat, saya menanam sentiasa meningkatkan produk lama berasaskan merintis inovasi, peningkatan yang menyeluruh sistem kawalan, manakala import jahitan asas dengan sistem kawalan komputer baru, dan Ketua Panasonic servo motor, tinggi kecekapan. Dan menyerap dalam dan luar negara maju teknologi dibangunkan untuk memproses katil global quilting peralatan mesin komputer yang ekonomi dan praktikal.

     

Kami akan mematuhi "profesional untuk mencipta nilai, tanggungjawab untuk masa depan, kualiti bergerak dunia, integriti siaran dunia." Falsafah perniagaan. Sentiasa melebihi diri, cabaran had, dan pengguna bersama-sama untuk mendaki puncak baru, mencipta kemuliaan yang baru.


Ciri-ciri Syarikat: struktur baru, prestasi cemerlang, jarum tunggal quilting Mesin penuh servo motor kecekapan tinggi dan konsumsi yang rendah, kelancaran, tahap automasi, operasi yang mudah, indah rupa, ekonomi harga yang tinggi.


Jarum jahitan Mesin kita sedang di China hari ini pakaian terkenal, katil dan tilam pengeluar kebanyakannya digunakan untuk menyediakan pelbagai model komputer quilting Mesin kami dan produk-produk kami juga dieksport ke Eropah, Amerika Selatan, Afrika dan Asia Tenggara dan kawasan-kawasan lain. Kami telah mengikuti "pelanggan pertama, kualiti menang" tujuan inovasi berorientasikan pasaran, tepat pada masanya, yang dalam industri sentiasa kedudukannya.


Kami menawarkan Mesin jahitan adalah berasaskan jahitan Antarabangsa permintaan pasaran semasa, penggunaan tahap peneraju dunia Eropah dan Amerika Syarikat quilting teknologi pembuatan Mesin, Semua penunjuk teknikal dan prestasi peralatan dan Mesin jahitan terbaik di dunia untuk mengikuti perkembangan mutakhir, teknikal dan boleh dipercayai menggunakan pelbagai, sesuai untuk panel tilam, tuala wanita tilam, cadar, selimut, tempat tidur, upholsteri

dan lain-lain produk pengeluaran, yang boleh memenuhi keperluan pengguna yang berbeza.

   

Satu jarum Quilting Mesin kami menyediakan bukan sahaja untuk memberikan Perkhidmatan Perniagaan, tetapi juga meningkatkan sistem perkhidmatan selepas jualan, majoriti pengguna teknikal


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com