Service Hotline
+86-769-83307931
Berita
Rumah > Berita > Kandungan

Kategori produk

Jalur jentera industri pembangunan lestari di China

Hengchang jahitan jentera kilang | Updated: Aug 21, 2015

Jalur memotong Mesin industri di China selepas kesan faktor-faktor negatif di rumah dan di luar negara, Syarikat dan Persatuan bekerjasama secara aktif keluar dari masalah dan mendapatkan perkembangan terbaru dan meminta pembangunan lestari.

Mengambil pemotongan Mesin industri pembangunan lestari di China, perlu, daripada hutan: untuk mengukuhkan pengurusan, mengurangkan kos dan meningkatkan kualiti keseluruhan dan kecekapan operasi; perhatian teliti terhadap kualiti produk, bersungguh-sungguh melaksanakan "strategi kualiti"; meningkatkan keupayaan inovasi bebas, membangunkan produk dengan hak harta intelek yang bebas dan teras teknologi meningkatkan pengawalseliaan pasaran dan keupayaan untuk beroperasi, berdasarkan pasaran domestik dan antarabangsa.

Kaedah ini bertujuan untuk sebuah perbadanan tunggal, adalah dari dalam perusahaan, untuk mengambil jentera industri secara keseluruhan, industri juga perlu lebih rasional, baik persaingan, ada pesanan pasaran baik. Dalam pembangunan mampan Kluster perindustrian juga memainkan peranan yang amat penting. Pembangunan Kluster industri, anda boleh mendapatkan kelebihan berikut: mengurangkan di ambang "menjalankan", merangsang keusahawanan dan untuk meningkatkan lagi tahap integrasi berkesan teknologi dan Inovasi sumber, kewujudan kelebihan kos lebih rendah, peningkatan kesan jenama serantau, meningkatkan daya saing industri secara keseluruhan. Mengambil dalam industri jentera dalam proses pembangunan yang mampan, kesukaran dan sentiasa ada beberapa faktor yang tidak menguntungkan, seperti, transformasi dan peningkatan industri di jalan raya, juga penuh dengan peluang dan cabaran, tetapi kami yakin bahawa perniagaan mampan selagi simpanan akan berkembang, kita akan dapat membebaskan diri dari masalah.


Siasatan
Send
Hubungi kami
Alamat: Zon Perindustrian Xialingbei, bandar Liaobu, bandar Dongguan, Guangdong, China
Telefon: +86-769-83307931
Perkhidmatan Faks: 86-769-83238630
E-mel: hc@machine-quilting.com